15 Haziran 2019 Cumartesi

SEÇTİĞİMİZ GAZETE MANŞETLERİ VE ÖNEMLİ HABERLER:


SEÇTİĞİMİZ GAZETE MANŞETLERİ VE ÖNEMLİ HABERLER:

 D



&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Son dakika! Erdoğan: Kudüs'te yeni oldu bittiler gayretini reddediyoruz



Son dakika! Asya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Kudüs'te yeni oldu bittiler oluşturma gayretlerini reddediyoruz." dedi.
Resim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ErdoğanAsya'da İşbirliği ve Güven Arttırıcı Önlemler Konferansı (CICA) 5. Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katıldı. Burada bir konuşma yapan Erdoğan, "Adaletsizliğin Filistin'in kaderi olmaktan çıkarılması insanlık görevidir. Kudüs'te yeni oldu bittiler oluşturma gayretlerini reddediyoruz." dedi.

(Kaynak:Kaynak: https://www.haberler.com/erdogan-kudus-te-yeni-oldu-bittiler-gayretini-12146993-haberi/
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


 ABD’den bir Türkiye açıklaması daha

ABD Savunma Bakanlığı Pentagon Sözcüsü Eric Pahon, Moskova’nın Türkiye’yle ABD arasındaki S-400 ihtilafından istifade ederek iki ülkenin arasını açmaya çalıştığını söyledi. Pahon, "Biz bunun olmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

Pentagon sözcüsü Eric Pahon.
El Hurra kanalına konuşan Pahon, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemi satın alımı ve bu satışın Türk-Amerikan ilişkilerinde yarattığı gerilimle ilgili bir soruyu da yanıtladı.
Amerika’nın Sesi’nin aktardığı habere göre; Pahon, “Moskova'nın birinci hedefi, onlar açısından en büyük hediye NATO ittifakında çatlaklar yaratmak ama böyle bir şey olmayacak” ifadesini kullandı.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Pençe Harekatı'nda PKK'lı teröristlere hava harekatı





Pençe Harekatı kapsamında Hakurk'ta tespit edilen PKK’lı teröristlere ait sığınak, barınak ve mühimmat depoları hava harekatı ile vuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Irak kuzeyi Hakurk’ta başarıyla devam eden Pençe Harekatı kapsamında, bölgede tespit edilen PKK’lı teröristlere ait sığınak, barınak ve mühimmat depoları hava harekatı ile vuruldu." denildi.
Kaynak:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder