23 Mart 2017 Perşembe

Anarşi, terör ve tedhiş destekçisi, ihanetin yardım ve yatakçısı "Kuzey ırak yönetimi" nam aşiret unsurları Türkmenlere karşı yoğun tahrik "ALÇAKLIK, KALLEŞLİK, Şiddetli Tahrik ve Küstahlık" yarışına girdiler

SON DAKİKA: "ALÇAKLIK VE KÜSTAHLIK!.." KERKÜK VALİSİ KÜRDİSTAN PAÇAVRASINI KALEYE TEKRAR ASTI; DIŞİŞLERİ ÇARŞAFA DOLAŞTI
HABER: Ali Serdar Bolat, 23 Mart 2017-Ankara
Evet oylarını bir-iki puan artırmak için hiçbir yasal, akli ve mantıki dayanağı olmamasına rağmen İstanbul'a, Ankara'ya hatta ve hatta Atatürk'ün Çankayası'na Kürdistan bayrağı asan, aşiret televizyonunun Doğu ve Güney Doğu Anadolu illerimizi "kürdistan vilâyetleri" olarak göstermesine tepki koyup, men etme cesaretini gösteremeyen AKP hükümetinden yüz bulan bebek katili bölücübaşı Barzani bin yıllık Türk yurdu Kerkük'e Kürdistan bayrağı asıp resmi yazışmalarda Kürtçenin de kullanılmasını dayatınca bizimkiler fena halde çarşafa dolaştı… Bir - iki puan bölücü oyu kazanayım derken dört - beş puan milliyetçi oyu kaybetme tehlikesi ile yüz yüze gelen AKP cenahı, Kerkük'e Kürdistan bayrağı asılmasına tepki vermek zorunda kaldı. İşte çarşafa dolaşma olayı burada vuku buldu. Basiretsizlik, ileri görüş ve beka yoksunluğu başımıza büyük bir belâ açtı. Ama sorarlar: "Kendi elinle Çankaya'ya astığın bayrağı eloğlu Kerkük'e asınca ne yüzle karşı çıkacaktın?" Buna mukabil: "Ama siz de asıyorsunuz, kötü bir şeyse siz niye astınız?" diye sorsalar, ne cevap verilecekti? Hem Güneydoğu illerimizde "EVET" çalışması başlatan Barzani'yi darıltma tehlikesi de vardı. Gel çık işin içinden. AKP Dışişleri, ne şiş yansın ne kebap kabilinden anlamsız bir açıklama yaptı: "Kerkük Valiliğinin Kürdistan bayrağını Irak bayrağı ile birlikte göndere çekmesini yadırgıyoruz, Kınıyoruz, protesto ediyoruz" diyemedi.
Çünkü aynı bayrağı İstanbul, Ankara hava alanlarında Türk bayrağı ile birlikte göndere çeken ve Çankaya'da Türkiye Başbakanı'nın koltuğunun arkasına asan Binali Yıldırım hükumetini de kınamış olacaktı. Ama, AKP Dışişleri, AKP hükumetinin Kürdistan bayrağı asmasını yadırgamış duruma düşmekten kurtulamadı. Çarşafa dolaşmak böyle bir şey işte…
Kendi hükumetinin yaptığı bir işi yadırgayan bir Bakanlık dünyada ilk kez görüldü. HAYIRlı olsun...
Kerkük Valisi Ömer Kerim, Kerkük'ün anlaşmazlık bölgelerinden biri olduğunu ve Kürdistan bayrağının Kerkük'te kullanılmaya devam edileceğini söyledi. "Türkiye'nin başkentinde çekildi, Kerkük'te çekilmesi doğal" dedi. Irak Anayasasına göre, Kerkük ve Musul Irak merkezi hükumetinin denetimine verilmiştir. Barzani'nin Türk beldelerine el koymasına izin verilemez.
AKP hükumetlerinin şımarttığı Barzani gözümüzün içine baka baka Kerkük ve Musul'a el koyma hazırlıkları yapıyor. Kerkük'ün Sesi Gazetesi Yazıişleri Müdürü Güngör Yavuzarslan, Türkiye'nin Kerkük krizine karşı sessiz kaldığını söyledi ve ekledi: "Ankara daha önce Türkmen gençlerin peşmerge olması için gizli pazarlıklar yürüttü" Yani Türkmen gençler bölücü terör örgütüne asker yapılmak istenmiş. Irak Türkmen Cephesi  Lideri Erşat Salihi: "Barzani eğer Kerkük ve Musul'u kendi bölgesine dahil ederse peşmerge ile ölümüne savaşırız."
KÜRDİSTANCI YURTSEVERLER BİRLİĞİ ÜYESİ TERÖRİST VALİ NECMETTİN KERİM
Amerika ve İsrail uşağı, Anarşi, terör ve tedhiş örgütü "Kürdisten Yurtseverler Birliği" üyesi Vali Necmettin Kerim’in Nevruz bahanesi ile Kerkük’te resmi daire ve kurumlara ve kaleye kürdistan bayrağı / paçavrası asma kararı Nevruz bitmesine rağmen tekrar ve ısrarla devam ediyor.Önceki gece indirilen paçavra bugün kaleye tekrar çekilmiş vaziyette. Nevruz bahanesi ile işgale yeltenen vali, Nevruz bitmesine rağmen bugünde Kerkük’e bağlı Karatepe köyünde gazetecilere yaptığı açıklamada Kürdistan paçavrasının Kerkük’te binalar üzerine ısrarla asılması gerektiğini söyleyerek Türkiye ve Dış Ülkelere bu konuya karışmamaları konusunda küstahça açıklamalarda bulundu. Vali Kerim Kışkırtıcı ve işgalci tavrına devam ederek çatışmayı Kerkük’e getirerek BM’in dün yayınlamış olduğu bildiriyide yok saymaktadır. 
PKK’LI KERKÜK VALİSİNDEN TÜRKİYE VE DIŞ ÜLKELERE KÜSTAH AÇIKLAMA: "HODRİ MEYDAN DİŞE DİŞ"
Emperyalist Amerika, İsrail ve uzantılarının sadık uşağı; Bebek katillerinden müteşekkil eşkıyanın terör ve tedhiş örgütü PKK’lı Vali Karatepe köyünde gazetecilere  yaptığı açıklamada Kürdistan paçavrasını Kerkük’ün binalar üzerine ısrarla asılması gerektiğini söyledi.
Bebek katili terör ve tedhiş örgütünün Türk ve Kürt düşmanı PKK’lı Kerkük Valisi Necmetin Kerim, kentteki resmi kurum ve kuruluşlarda Irak bayrağının yanı sıra Kürdistan Paçavrası’nın göndere çekilmesiyle ilgili olarak, “Kerkük’teki halkımızın (!) bayrağının buralarda dalgalanması en doğal hakkımızdır” diyerek paçavra asma çalışmalarına devam edeceğiz ifadelerinde bulundu. Anarşi, terör ve tedhiş örgütü PKK’lı Vali "Irak anayasasının Kürdistan paçavrası’nın Musul, Kerkük ve havalisinin anlaşmasızlık bölgelerinde asılmasına her hangi bir engel koymadığını" belirterek; Türkiye dahil olmak üzere diş ülkeler bu konuya karışmaması gerektiğini açıklayarak basın toplantısında bulunan sorumlulara binalarına Kürdistan paçavrası asma uyarısında bulundu.
İŞGALCİLERE KARŞI TUZHURMATU SOKAKLARI TÜRKMENELİ BAYRAĞI İLE DONATILDI
Tuzhurmatu Türkmen Milletvekilimiz Niyazi Mimaroğlu Kerkük’e kürdistan paçavrası asılmasına "HERKES BİLSİNKİ ESKİ DİKTATÖR REJİMİ BİTMİŞTİR!” diyerek tepki göstermiş ayrıca heryere Türkmeneli bayrağı asılmasını istemişti. Mimaroğlı ayrıca”Tüm Türkmenlere vasiyetim,” Türkmen çatısı altına birleşin,Türkmenleri mezhepsel veya bölgesel bölmeye çalışanlara izin vermeyiniz. Herkes Türkmenler yok etmeye çalışıyor.bizde her zorluklara rağmen daha da güçleniyoruz”dedi. Bu seslenişten sonra tüm Türkmen gençleri,Tuzhurmatu sokaklarına inerek, Türkmen Bayrağına bağlılıklarını ve sevgilerini göstererek, Tuzhurmatu sokaklarını Türkmen Bayrağı ile süslendiler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder