11 Şubat 2016 Perşembe

PKK-YPG-PYD-DHKP-C-MLKP-TİKKO-DEVRİCİ KARARGÂH ve IŞİD terör örgütleri 81 ilde toplu bir isyan-kalkışma için anlaşma yaptı ve bu amaçla hazırlıklarını tamamladı.

DİKKAT!.. 
İHANET ŞEBEKELERİ MAYIS’TA TOPLU İSYAN HAZIRLIĞINDA!..
"PKK - YPG - PYD - DHKP-C - MLKP- TİKKO - DEVRİMCİ KARARGÂH ve IŞİD terör-tedhiş örgütleri; İhanet şebekeleri 2016 yılının Mayıs ayında (muhetemelen 1 Mayıs günü) 81 ilde toplu bir isyan-kalkışma için anlaşma yaptı ve bu amaçla hazırlıklarını tamamladı."
ULUSAL HABER AÇIKLIYOR: Özel Büro İstihbarat Grubu'nun", GRUP ÜYELERİNE GÖNDERDİĞİ "UYARI AMAÇLI" MEKTUP!..
"Değerli Üyelerimiz,
Konu önemli olduğu için hemen konuya girelim.
Grup olarak aldığımız istihbaratlara göre 2016 yılı Mayıs ayında (Üst düzey MİT, Jandarma ve Emniyet İstihbarat yetkilileri) PKK- YPG- PYD- DHKP-C-MLKP- TİKKO- DEVRİCİ KARARGÂH ve IŞİD terör örgütleri 81 ilde toplu bir isyan-kalkışma için özel anlaşma yaptı ve bu amaçla hazırlıklarını tamamladı. Gerekli eğitimler CIA ve diğer yabancı servisler tarafından verildi. Lojistik üslenme için belirli yerler seçildi ve buraya gizlice yığınaklar yapıldı. Bu sefer ki kalkışmanın çok boyutlu olmasından dolayı içeride de gerekli medya, bürokrasi ve iş dünyasından destek verileceği deşifre edildi ve biliniyor.
Bu durumu size daha önceki yazılarımızda da peyderpey aktarmıştık. Hatta Takvim Gazetesi yazarlarından Ergün Diler, Yeniçağ Gazetesinden Arslan Bulut ve Sözcü Gazetesi yazarlarından Saygı Öztürk ve bazı diğer gazeteciler de bunu daha önce yazdılar. Okuyanlar hatırlar. Sanıyorum aynı kaynaktan aldıkları bilgileri yazdılar.
Değerli Üyelerimiz,
Daha önce yolsuzluk ve usulsüzlükler nedeniyle AK PARTİ’yi defalarca eleştirdik.
Sadece yolsuzluklar konusunda değil Laikliği hedef alan irticai uygulamaları konusunda da en fazla eleştirenler bizleriz. Hatta AK PARTİ’li yöneticiler bundan o kadar rahatsız oldu ki mahkemeye başvurarak bazı bloglarımızın erişimini yurt içine kapattılar. Bazı yazılarımızı yayından kaldırttılar. Daha sonra haklılığımızı ortaya koyarak biz tekrar erişime açtırdık.
Daha önce de söyledik, biz “ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT GRUBU” olarak tüm partilere eşit mesafedeyiz. Hangi parti yanlış yaparsa, makamını zenginleşme ve suiistimal aracı olarak kullanırsa ki bu CHP olur MHP olur AKP olur fark etmez kıyasıya eleştiririz.
Bizim için tek önemli kıstas DEVLETİN MENFAATLERİDİR.
İşte bu nedenle bu kalkışmada hep beraber nedensiz niçinsiz niyesiz DEVLETİN GÜVENLİK GÜÇLERİNE DESTEK VERMELİYİZ. 
Devlete yardımcı olmalıyız.
Çünkü 7 düvelle savaşıyoruz. PYD en güncel en tehlikeli silahları askerimize, polisimize karşı kullanıyor. Kim veriyor bu silahları? CIA, SVR, GRU, BND, MI6, DGSE, MOSSAD, MUHABERAT adlı servisler. Eğitimden lojistik desteğe kadar. İçeride bürokraside, iş dünyasında, medyada, sivil toplum örgütlerinde bu örgütlerin işbirlikçileri ile çalışıyorlar.
İşte bahar ayında yüksek ihtimalle Mayıs 2016’da bu örgütler + yabancı servisler iş birliği ile Gezi benzeri top yekün kalkışma başlatılması için gerekli anlaşmalar ve alt yapı hazırlandı. Bizler CHP’li, MHP’li, AK PARTİ’li demeden devlete bu mücadelede destek olmalıyız. Çünkü defalarca uyarılmalarına rağmen AK PARTİ, ÇÖZÜM SÜRECİ altında belki iyi niyeti belki de yine yanlış yönlendirilmeleri neticesinde PKK’nın şehirlere bomba ve mühimmat yığmasına, metropollere canlı bomba ve suikastçi sokulmasına engel olamadı. Gerektiği gibi kontrol edemedi. PKK’nın palazlanmasına izin verdi ve iş artık sadece Güneydoğu’yu değil tüm Türkiye’yi ateş çemberine çevirdi.
Tabi burada FETÖ ÖRGÜTÜ’nün halen içeride deşifre edilmemiş önemli siyasilerinin ve bürokratlarının da büyük payı var. Aynı şekilde az evvel saydığımız örgütlerin maaşlı yerli ajanlarını da saymadan geçmeyelim.
Terörü kontrol edebildiğiniz sürece mücadele edebilirsiniz ancak kontrol edemediğiniz faktörler çok boyutlu ise kitlesel desteğiniz olmaz ise mağlup olursunuz. Bu mücadele AK PARTİ’nin değil top yekün 80 milyon Türk’ün mücadelesidir. Aramızdaki görüş ayrılıklarını bırakıp devlete koşulsuz destek vermeliyiz. Ya var olacağız ya da kaybedeceğiz. Seçim zamanı gelince kimin ne hatası varsa oy sandığında mutlaka cevabını alır. Seçim zamanı partileri başarısına göre ödüllendirir yada cezalandırırsınız. Bu ayrı bir konu ama şimdi elimizi taşın altına koyma zamanıdır.
LÜTFEN!..
Lütfen çevrenizde, mahallenizde, iş yerinizde, bulunduğunuz her ortamda terör ile ilgili olabilecek her konuyu, şüpheliyi ya da suçu gecikmeden bize yada resmi kurumlara bildirin. Unutmayın sizin önemsiz gördüğünüz bir küçük bilgi kırıntısından bile bugüne kadar binlerce olay aydınlatılmıştır. Bu sebeple devletin güvenlik güçlerine yardımcı olun.
Bize ileteceğiniz tüm ihbarları mutlaka değerlendiriyor ve ilgili kurumlar nezdinde takibini yaparak sonuçlandırıyoruz. Resmi kurumlara iletmekten çekiniyor yada imtina ediyorsanız bize de iletebilirsiniz. İstemeniz halinde adınız ve iletişim bilgileriniz kesinlikle gizli tutulacaktır."
[Kaynak: ÖZEL BÜRO İSTİHBARAT; Telegram adresimiz : @ozelburoistihbarat /// telegram.me/ozelburoistihbarat & Whatsapp İhbar Tel. No : 90-539-570-2295
[publicize twitter] [publicize facebook] [category duyuru]
[tags DUYURU, TÜRKİYE, İSYAN, KALKIŞMA] -- 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder