8 Eylül 2015 Salı

Domuzların, Dönme - Devşirme ve Dahili Bedhahların kalleş düşmanı nasıl semirttiği ve ne şekilde ihanete yardım, yataklık ve yaltaklık; Suç Ortaklığı yaptıklarının aleni tespit, ispat ve itirafıdır!..

Terör Bölgesinin Eski Valisi; mhp parlâmenteri Nuri OKUTAN Anlattı:
Görmeyeceksiniz, Çıkmayacaksınız!
Uzun yıllar, valilik görevlerinde bulunan Nuri Okutan, Dağlıca'daki terör saldırısıyla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Uzun yıllar, Bitlis, Siirt, Van ve Şanlıurfa'da valilik görevlerinde bulunan ve şimdi milletvekili olarak Meclis'te bulunan Nuri Okutan, çözüm süreci sırasında, güvenlik birimlerine terör örgütüne operasyon yapmaması için baskı yapıldığını söyledi.
Nuri Okutan açıklamasında şu ifadeleri kullandı:
"Orada o hale getirildi ki bizim terörle mücadele eden birliklerimiz bir tarafta duruyor. Çıplak gözle görülebilecek terör örgütünün kampları bir tarafta duruyor. Mahkemeleri bir tarafta duruyor. Karakollardan birliklerden güvenlik güçlerimiz terörle mücadale ekiplerimiz çıkarılmadı. Onlara telkinde bulunuldu hatta talimatlar verildi. Görmeyeceksiniz, çıkmayacaksınız şeklinde talimatlar verildi. Bu tabloyu ortaya çıkan kadroyu da milletimizin sorgulaması icab ediyor." (http://www.ulkucumedya.com/teror-bolgesinin-eski-valisi-anlatti-gormeyeceksiniz-cikmayacaksiniz-14376h.htm, 08.09.2015 00:18)
Günah keçisi bulundu; devlet!.
Ahmet TAKAN (*)‏
Kahpeler bildik kahpeliklerini yaptılar!.. Dağlıca'dan, acı eşiğimizin en yüksek olduğu noktadan vurdular...
Kahpece kurdukları tuzağın yönteminde ise en ufak bir değişiklik yok. Yıllardır yaptıklarının aynısı...
"Onca tecrübeye rağmen hâlâ bu bildik tuzaklara nasıl düşüyoruz" demeyeceğim. Cevabı ayan beyan ortada; terörle mücadelede deneyimli, birikimli askerlerimizin polislerimizin uğradıkları kıyım hâlâ hafızalarda çok taze...
Bölgeden nasıl sürüldüklerini sorun Google'a, bakın kaç yüz tane haber bulacaksınız. Terör örgütü ile mücadele ettikleri için hâlâ bu ülkede paşalar yargılanıyor paşalar!.. Kahpelerin, adını duyduklarında it sürüsü gibi kaçtığı paşalar, hesap veriyor "neden PKK ile mücadele ettin. Teröriste kurşun sıktın" diye!..
AKP TARAFINDAN EKİLEN 
PKK (BALDIRAN) ZEHİRİ
AKP iktidarının özellikle son 3 yılında ekilen "PKK baldıran zehri tohum verdi, zakkum açtı"... Bölgeyi kan gölüne çevirdi. AKP ekti, PKK biçiyor. Hem de ne biçiyor!.. Bizim aslanlarımız Dağlıca'da toprağa düşerken ülkenin geçici-seçilmemiş vekil "Başbakan"ı AKP'nin atanmış genel başkanı Ahmet Davutoğlu, Konya'da Hollanda maçında 1 Kasım seçim çalışması yapıyor. Babası yeni şehit olmuş minicik yavrunun eline oyuncak tutuşturmuşlar tribünleri selamlıyorlar. Tezahürat yaptırıyorlar. Neyin tezahüratı bu Allah aşkına?.. Maç boyunca topu, golleri değil şehit yetiminden gözlerimi ayıramadım. Yavrucuk, Başbakan kılıklı adam gollerde yerinden hoplayıp zıplarken, tribünlere şov yaparken o hiç gülmüyordu. Belki yaşı biraz büyük olsa "Başbakan" olduğunu söyleyen adamın gömleğinden çeker sorardı; "Senin görevin beni buraya maça getirmek mi yoksa benim babamla birlikte maça gelmemi sağlamak mı" diye... İnanın bana!.. Henüz üstünden bu acı travmayı atlatamayan bir çocuğu maça götürme olayı Avrupa'da gerçekleşse adamı "insanlık suçu işlemekten" direkt yargı önüne çıkarırlar. Üstelik o çocuğa en az 1 yıl psikolojik tedavi uygularlar. Amaa!.. AKP zihniyeti bu; söz konusu saltanat ise gerisi teferruattır!..
Tüm bunlar olurken, Dağlıca'da hava muhalefeti nedeniyle yardımın gidemediği Mehmetçik hain tuzaklarda bir bir şehit oluyor. R. Erdoğan ise hâlâ 7 Haziran öncesinde yaptığı gibi "400 verin huzur gelsin" propagandası ile meşguldü. Havuzun beyaz camına 400 vekil hesabıyla çıkıyordu. Dağlıca'dan şehit haberleri gelmeye başladığı saatlerde aynanın karşısına geçip makyajını tazeliyordu güya.
Bakın tam bu noktada gözlerden kaçmaması hatta gözlerimizin içine sokulması gereken bir ayrıntıyı önünüze koyacağım. R.Erdoğan ne dedi havuz ekranında?.. Yalanlama, dün söylediklerini bugün inkâr etme temel karakterleri olduğu için havuzun yazılı basınından aynen alıyorum;
1- "Genelkurmay Başkanımızın izahatları hakikaten üzücü".
2- "Çözüm sürecini bunlar adeta Güneydoğu'da, kısmen Doğu'da kendileri için silah stoklama süreci olarak değerlendirdiler ve çok ciddi silah stoklaması yaptılar. Burada bu süreç içerisinde, güvenlik güçlerimiz tabii 'herhangi bir çatışmaya, şuna buna giremeyelim' dediler." Gördüğünüz gibi; tüm sorumluluğu askere atma, işin içinden sıyrılma niyetinde. Tüm günahların sorumlusu Devlet ve TSK. Öyle mi?..
AKP, PKK ile silahlı mücadele istemiş TSK engel olmuş. Öyle mi?..
Herhalde, biz uzaydaydık, "çözüm süreci"ni TSK uygulamaya soktu. İmralı canisi ve Kandil ile de görüşen onlardı. Hatta Dolmabahçe mutabakatında da onların imzası vardı. Hatta ve hatta "çözüm sürecinde ne oluyor bitiyor hükümet bize bilgi vermiyor" diye avaz avaz bağıran eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel de yalan söylüyordu!..
Şimdi, Genelkurmay Başkanlığı'ndan; süreçte R. Erdoğan ve iktidara "aman ha çatışmaya girmeyelim" dediler mi demediler mi?.. Bir açıklama beklemek herhalde en doğal hakkımız. Bir de, Dağlıca'daki son tuzakta PKK'lı kahpelerin yanında kimler vardı?.. Koalisyon güçlerinin gayri nizami bazı yapılanmalarının askerleri orada mıydı?.. Net ve teyitli bilgi varsa bu sorunun da acil cevap bulması lazım.
Şimdi, asla ve asla unutulmaması için yineleyerek devam edelim;
2011'den itibaren KCK operasyonlarını, 2013'ten itibaren de PKK operasyonlarını bu ülkede bitiren bizzat R. Erdoğan ve AKP iktidarıdır... Bunu unuttururcasına yine işin yönünü başka tarafa çevirmekle meşguller. Evet, PKK, 2004'lü yıllarda kurduğu KCK ile 2007'den itibaren büyük illerde ve ilçelerinde paralel devlet yapılanmasına geçti. Sözde PKK devletini kurmak için yoğun bir hain çalışma içine girdi. O dönemde devletin duyarlı birimlerinin çabası sonucunda 2011 yılına kadar PKK/KCK'nın canına okundu. Ancak hep saltanat hesabı yapan AKP, bunu tam da bitirilecekken engelledi. KCK operasyonlarının engellenmesinde, BDP'li belediye başkanlarının eline kelepçe takılarak tutuklanma görüntülerinin basına yansıması neden oluşturdu. O dönemde kelepçe emri Ankara'dan İçişleri Bakanlığı koltuğunda oturan Beşir Atalay'ın makamından verilse de bu durum polisin üzerine bırakıldı. Ve bu olayın ardından KCK operasyonlarında yetki, savcılık ve polisin elinden alındı. MİT'in eline geçti. MİT'in de KCK'ya operasyon yapmak yerine çözüm sürecinin başlatılmasının önünü açtığını biliyoruz. Mücadele yerine müzakere başlatıldı. Ve 2011'de savcılık/Emniyetten alınan KCK olayı MİT gölgesinde büyüdü... Serpildi... Bugünlere gelindi. Artık, KCK her yerde var, istihbaratı var, halkın içinde, silahı var, propagandası var... Var oğlu var. O nedenle askere, polise pusu kolay oluyor!.. Onları tespit edecek Emniyet birimleri de darmadağın edildi. Terörle mücadele eden mahkemeyi boyladı, askerler kodeslere tıkıldı... KCK'nın açtığı alanda PKK, hain eylemlerini bir bir gerçekleştiriyor.
Bu satırları kaleme adlığım saatlerde (dün) Ankara'da hâlâ resmi bir açıklama yoktu.
"Tüm bu acı olaylar olurken SARAY-AKP ne yapıyordu dün" derseniz. Kısacık, "ikbal çalışması" yürütüyorlardı diyeceğim. Detaya girip, aziz şehitlerimizin ruhlarına saygısızlık etmemek için bugünlük nokta koyacağım. (Ahmet TAKAN-yeniçağ & Kalkanöz VATAN, 07.09.2015 - 1 ek, 171,9 KB)  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder