19 Kasım 2023 Pazar

Gazzede'ki katliama dünya seyirci

Siyonist İsrail rejimi bütün gücü ile Gazze'deki katliama devam ediyor. 

Gazzede ölü sayısı 12 bin 500'e yükseldi. 

İsrail, yavaş yavaş amacına ulaşmakta. Gazze'den İsrail askerlerinin girdikleri yerden halk daha içlere göç etmeye başladı. Gazzede'ki yaralıların bir kısmı ise Türkiye'ye getirildi.

Dünya devletleri İsrail'in (Siyonist Rejiminin) soykırım katliamına seyirci kalmakta. 


İsrail'deki Siyonist işgal rejimi, 44 gündür Gazze'de katliam yapmaya devam ediyor. Bombalamalar Gazze'deki binaları yerle bir etmeye devam ediyor. Bilhassa çocuklar, kadınlar ve hastalar ölmekte.  Bugüne kadar çocuk ve kadınlardan oluşan 12 bin 500 Filistinli Şehid oldu. 

Dünyanın gözleri önünde işgal rejimi 44 gündür Gazze'de soykırım yapmaya devam ediyor, savaş suçu işliyor. Dünya'nın umurunda değil. Bu vahşete kim dur diyecek. Yalnız Türkiye'nin yaptığı çabalar yetmiyor. Müslüman ülkeler neden gereken çabayı göstermiyor? 

Camiler, hastaneler, okullar, kiliseler, evler, caddeler, sokaklar, pazar yerleri, sivillerin yaşadığı her alan bombalanıyor. İşgal rejimi, uluslararası yasaklı fosfor bombalarını kullanıyor. 

Saldırılar neticesinde 5 bin çocuk ve 3 bin 300'ü kadın olmak üzere, 12 bin 500 kişi şehid olurken, on binlerce kişi de yaralandığı söyleniyor. Bu rakamlar da ne kadar sağlıklı bilinmiyor. Tahmini rakamın bunun çok üstünde olduğu da söyleniyor. 

Kaynak: https://www.sektormedya.com.tr/






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder