9 Temmuz 2018 Pazartesi

Amerikan uşağı ihanet şebekesinin azgın ve amansız eşkiyalarından biri (PKK’lı) İsim ABD’den aldıkları talimatı itiraf etti! 100 Bin Kişi İle… (VE TBMM)HDP'li vekiller İstiklal Marşı'nda sonra geldi!.. Bu ne yaman bir çelişki!..

PKK’lı İsim ABD’den aldıkları talimatı itiraf etti! 
"100 Bin Kişi İle TC'ye saldıcaksınız!…"
Dahili ve harici BEDHAH'larla iştirak  ve işbirliği halinde çalışan, Kürt düşmanı, ABD (İsrail, İngiltere, Fransa, Almanya, Filistin, Güney Kıbrıs Çete Devleti, Yunanistan ve Ermenistan bağlantılı) Terör ve tedhiş taşeronu PKK’nın sözde üst düzey askeri komutanlarından Siyabend Velad, ABD’den aldıkları son talimatları açıkladı. Terör örgütünün yayın organlarından ANF’ye konuşan Velad, Pentagon’un kendilerine “Türkiye sınır boyunda 100 bin kişilik ordu kurun, tüm gücümüzle yanınızdayız” dediğini söyledi.
SDG, YPG, YPJ gibi oluşumların tek çatıda birleşeceğini anlatan elebaşı terörist, “Yeni ordu çalışmaları yakın bir zamanda tamamlanmış olacak” dedi. Velad’ın sözleri, DEAŞ’ın misyonunu tamamlaması sonrası ABD’nin yeni terör projelerini de gözler önüne serdi. Beyaz Saray’ın bölgeye gönderdiği ‘sömürge valisi’ olarak bilinen Brett McGurk ile ‘yeni dönem ve yeni ordu’ projesini uygulamaya koyduklarını kaydeden Velad, Washington’un 2018 yılı için örgüte 400 milyon dolarlık asker yardım sözü verdiğini dile getirdi.
“TECRÜBEMİZİ TÜRKİYE’YE KARŞI KULLANACAĞIZ”
‘Ortak ordu’ projesinin tüm Suriye kuzeyini kapsayacağı ve kalıcı kılınacağını iddia eden PKK elabaşısı, “Bu aşamadan sonra hiçbir güç bize saldıramayacak ve bölgemizdeki varlığımızı herkes kabullenmek zorunda kalacak” ifadelerini kullandı. ABD’nin kendilerine her konuda güvence verdiğini; “Ele geçirdiğiniz bölgelerde hiçbir güç size müdahale edemeyecek” mesajı yolladığını vurgulayan Velad, “DEAŞ karşısında kazandığımız tecrübeyi Türkiye’ye karşı kullanacağız” tehdidi savurdu.
YENİ KAMPLAR KURULUYOR
Velad, Suriye’de 100 bin kişilik PKK ordusunun ABD eğitim, silah, cephane ve diplomatik destek alacağını da ifade ederek, “Haseke ve Ayn el-Arab’da yeni kamplar inşa ettik. Münbiç, Tabka, Deyrizor, Tel Abyad bölgelerinde bu kamplara yenileri eklenecek” şeklinde iddialarda bulundu. PKK’nın kamufle edilmesi için son tabela değişikliği olan ‘yeni ordu’ için sözde komutanlık görevine Kandil tarafından getirilen Velad, “Şu ana kadar ısmarlama ordunun 13 alayı tamamlandı. 18-30 yaş arası tüm bölge sakinleri de zorunlu askerlik kapsamında silah altına alınıyor” diye konuştu.
KARAÇOK DÖNÜM NOKTASI
ABD’ye bağlı ‘PKK ordusu’na ilişkin çarpıcı bilgiler veren Siyabend Velad, Türkiye’nin Haseke-Karaçok bölgesindeki terör üslerini vurması sonrası ABD yardımlarının katbekat arttığını itiraf etti. Vurulan noktaları inceleme amaçlı gelen ABD’li komutanların kendilerine, “Erdoğan hedeflerine ulaşamayacak” dediğini kaydeden PKK’lı terörist, o operasyonun ABD yardımları konusunda dönüm noktası olduğunu belirtti. Pentagon desteğiyle hızını alamayan Velad, parçalanmamış bir Suriye’nin ise ‘boş hayalden ibaret’ olduğunu iddia etti. Esed rejimine de tehditler savuran PKK elebaşı, kendilerini ele geçirdikleri topraklardan hiçbir gücün sökemeyeceğini ileri sürdü.
(Yazar: Ahmet Han- 6 Temmuz 2018-Kaynak: YENİ ŞAFAK) (FacebookTwitterGoogle+WhatsAppE-postaDiğer9K)
HDP'li vekiller İstiklal Marşı'ndan sonra geldi. "Dahili Bedhahlar" ise sadece seyretti!..
Bütün yetkili ve sorumlular tarafından "Kandil'den idare ediliyor" denilen, terör ve tedhiş örgütünün siyasi uzantısı olarak tanımlanan: HDP Eş Genel Başkanı Genel Başkanı Pervin Buldan ve ekibi, Genel Kurul'a İstiklal Marşı okunduktan sonra geldi. (07 Temmuz 2018 Cumartesi) 27. Dönem Parlamentosu, milletvekillerinin ant içme töreni için saat 14.00'te toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor. Gözler HDP sıralarına çevrildi. TBMM'nin 27. dönem açılış oturumu ve yemin töreni İstiklal Marşı ile Genel Kurul Salonu'nda başladı. Her yemin töreninde olduğu gibi bugünkü törende de gözler HDP sıralarına çevrildi. İstiklal Marşı okunduğu sırada HDP sıralarının en önü boştu. HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ve ekibi İstiklal Marşı'nın okunmasının hemen ardından Genel Kurul'a giriş yaptı. Başkan tek kelime söylemedi. Kalkıp kınayan veya başkaca bir şekilde tepki gösteren olmadı!.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder